fbpx
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον Άρειο Πάγο τα ηχητικά του ΟΣΕ από τα Τέμπη

Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δείτε επίσης

Στη Δικαιοσύνη θα καταφύγουν, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των αλλοιωμένων συνομιλιών – που προκάλεσε και την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης – στο πλαίσιο της υπόθεσης της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Σήμερα, Δευτέρα, τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης όσο και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης (σσ: μετείχε στην οικεία Εξεταστική Επιτροπή ως εισηγητής του κόμματος) αναμένεται να  καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές στον Άρειο Πάγο, για τη διερεύνηση και ποινική αξιολόγηση των καταγγελλομένων σε ό,τι αφορά τα ηχητικά του ΟΣΕ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για τη διαρροή των ηχητικών ντοκουμέντων από τη μετωπική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη», έχει δηλώσει από την Παρασκευή στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 ο Βασίλης Κόκκαλης, προαναγγέλλοντας κινήσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς τη Δικαιοσύνη, στον απόηχο της καταψήφισης της πρότασης δυσπιστίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης γνωστοποίησε την κίνησή του στο περιθώριο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και της ΚΟ του κόμματος, «γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Πρόσφατες αναρτήσεις

- Διαφήμιση -