fbpx
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

ΓΑΟΝΑ «Ο Άγιος Σάββας»: Προκήρυξη πρόσληψης δικηγόρου

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 03.04.2024 και λήγει στις 02.05.2024 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δείτε επίσης

To ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, πλήρους απασχόλησης, με έμμισθη εντολή, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν 4194/2013 και του άρθ. 2 παρ. 2 περ. ιβ΄ του Ν 4765/2021.

Αντικείμενο Απασχόλησης

Ο Δικηγόρος αναλαμβάνει να παρέχει στο Νοσοκομείο, κάθε υπηρεσία συνδεόμενη με το επάγγελμα και την ιδιότητά του ως δικηγόρου, σε κάθε υπόθεση αυτού, οποιασδήποτε φύσεως, δικαστικής ή εξώδικης προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Νοσοκομείου, την παρακολούθηση και υποβολή έγγραφων εισηγήσεων για τα ζητήματα που αφορούν τα κληροδοτήματα, τα μίσθια, την αξιοποίηση της περιουσίας του Νοσοκομείου και γενικά όσων υποθέσεων υπάγονται στην αρμοδιότητα του Δικηγόρου, οπουδήποτε εντός Ελλάδος, την παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων για τη διασφάλιση της νομιμότητας των διοικητικών πράξεων των οργάνων διοίκησης του Νοσοκομείου και των επί μέρους Υπηρεσιών, την επεξεργασία και νομικό έλεγχο των συμβάσεων που συνάπτει το Νοσοκομείο προς τρίτους και των προκηρύξεων για την ανάθεση έργων, προσλήψεων προσωπικού, προμηθειών και υπηρεσιών σε τρίτους, την εκπροσώπηση του Νοσοκομείου στα δικαστήρια κάθε βαθμού, φύσεως και αρμοδιότητας καθώς και ενώπιον Διοικητικών Αρχών, την τήρηση αρχείου εντός του νοσοκομείου με προσωπική ευθύνη για κάθε υπόθεση που διεκπεραιώνει και στην παροχή κάθε είδους νομικών υπηρεσιών, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ΓΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

Ο δικηγόρος υποχρεούται να παρέχει τις υπηρεσίες του στο Γραφείο της Έδρας του Νοσοκομείου, με την τήρηση των διατάξεων του Κώδικα Δικηγόρων.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

Δείτε την ανακοίνωση του Νοσοκομείου εδώ

Πρόσφατες αναρτήσεις

- Διαφήμιση -