fbpx
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Εκδήλωση Νομικού Βήματος: Δίκαιο Αφερεγγυότητας & Ιδιωτικό Χρέος

Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δείτε επίσης

Η Επιστημονική Επιτροπή του Νομικού Βήματος του ΔΣΑ διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00 – 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ «Μιχάλης Ζαφειρόπουλος», με θέμα: «Δίκαιο Αφερεγγυότητας & Ιδιωτικό Χρέος» στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιασθούν οι κάτωθι εισηγήσεις:

1. Δημήτριος Σκαρίπας, Δικηγόρος Αθηνών, Μέλος Συντακτικής Επιτροπής του ΝοΒ, με θέμα: «Το Ιδιωτικό Χρέος και οι ρυθμίσεις του Ν. 4738/2020, περί Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών»

2. Δημήτριος Λυρίτσης, Δικηγόρος – Σύμβουλος ΔΣΑ, με θέμα: «Η προστασία των ευάλωτων οφειλετών στο πλαίσιο του Ν. 4738/2020»

3. Ευάγγελος Τρανώρης, Δικηγόρος Αθηνών, ιδρυτής και εταίρος της «ΤΡΑΝΩΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με θέμα: «Πτωχεύσεις μικρού αντικειμένου Ν. 4738/2020 Κήρυξη – Περάτωση Απαλλαγή»

Συντονισμός: Χριστίνα Τσαγκλή, Γενική Γραμματέας ΔΣΑ

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, κ. Δημήτρης Βερβεσός

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση μέσω του ΟΠΣ Ολομέλειας στη διεύθυνση https://accounts.olomeleia.gr/ προκειμένου να τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος.

Παράλληλα η εκδήλωση θα μεταδοθεί online μέσω YouTube από το κανάλι του ΔΣΑ.

Πρόσφατες αναρτήσεις

- Διαφήμιση -