fbpx
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικηγόρων Νομικών Υπηρεσιών: Leading the Business of Law

Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Δείτε επίσης

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACCE) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) και της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων, διοργανώνει το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικηγόρων Νομικών Υπηρεσιών. Φέτος, με θέμα “Leading the Business of Law”, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024.

Εδραιωμένο ως ένα κορυφαίας σημασίας ετήσιο ραντεβού από το 2008, το Συνέδριο συγκεντρώνει επαγγελματίες νομικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με περισσότερους από 550 συμμετέχοντες κάθε χρόνο, καθιστώντας το ιδανικό σημείο αναφοράς για δικτύωση και ενημέρωση. Η δυναμική πορεία του Συνεδρίου τα τελευταία χρόνια αντανακλά την αξία και την επιρροή του στη νομική κοινότητα, με αποτέλεσμα να συνιστά ένα αναπόσπαστο ορόσημο για όσες και όσους επιδιώκουν να είναι ενήμεροι αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητές τους καθώς και την εν γένει επαγγελματική εκδοχή του εαυτού στην αγορά εργασίας.

Οι συζητήσεις επί των θεμάτων που βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων – εξελίξεις που απασχολούν κάθε σύγχρονο νομικό, καθώς και η συμμετοχή εγνωσμένου κύρους ομιλητών από την Ελλάδα και διεθνώς συνθέτουν μια μοναδική ευκαιρία άντλησης γνώσεων και πρακτικών για το σύνολο των μαχόμενων νομικών οι οποίοι επιθυμούν να συνδιαμορφώσουν την επόμενη μέρα με αυτοπεποίθηση και ανταγωνιστικότητα.

Θεματικές ενότητες

  • Η πρόκληση των Οργανισμών για βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές & ο κρίσιμος ρόλος των Νομικών Υπηρεσιών στην υιοθέτησή τους
  • Ο ρόλος των Νομικών Υπηρεσιών στην επίτευξη βιώσιμης χρηματοδότησης
  • «Διαχείριση κρίσεων: Πέτα το manual από το παράθυρο … ή μήπως όχι;»
  • Ο Ρόλος της Διαμεσολάβησης στη συμμόρφωση των Οργανισμών με τα κριτήρια ESG
  • ESG: From regulation to implementation
  • Ευθύνη μελών Διοίκησης, Εταιρική Διακυβέρνηση & μετοχικός ακτιβισμός
  • Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της Νομικής Υπηρεσίας: εφαρμογές βελτιστοποίησης και αυτοματισμού εργασιών
  • M&A: Θέματα Φορολογίας, Δέουσας Επιμέλειας & Διακυβέρνησης
  • The future GC: Πόσο έτοιμοι είμαστε & τι νέο φέρνει η Generation Z;
  • Personal Branding, Communication & Networking on LinkedIn

Δείτε το πρόγραμμα του φετινού Συνεδρίου εδώ

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Πρόσφατες αναρτήσεις

- Διαφήμιση -