fbpx
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενίσχυση της ακαδημαϊκής κοινότητας: Χορηγία της Νομικής Βιβλιοθήκης και της Qualex στο ΔΠΘ

Η πρωτοβουλία αφορά χορηγία σε 10 αριστούχους μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδακτορικούς φοιτητές, του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δίκαιο της Επιχείρησης», της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δείτε επίσης

Φοιτητές, πρόσωπα που βρίσκονται στον πυρήνα της ακαδημαϊκής ζωής, στηρίζει η Νομική Βιβλιοθήκη και η Qualex. Η πρωτοβουλία αφορά χορηγία σε 10 αριστούχους μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδακτορικούς φοιτητές, του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δίκαιο της Επιχείρησης», της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, η Νομική Βιβλιοθήκη αποδέχθηκε το αίτημα του Τομέα Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου της ακριτικής Νομικής Σχολής για τη χορηγία, διαθέτοντας συνδρομή στη νομική πλατφόρμα της Qualex με πρόσβαση διάρκειας 25 ωρών επί 6 μήνες, στους εν λόγω φοιτητές. Με περιεχόμενο ευρύτατου φάσματος, αποφάσεις δικαστηρίων – νομολογία, εθνική νομοθεσία, πληθώρα διοικητικών εγγράφων, αλλά και αρθρογραφία στα περιοδικά της Νομικής Βιβλιοθήκης, η Qualex θα προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα αναζήτησης υλικού, σε περιβάλλον σύγχρονο και λειτουργικό, για έρευνα, εργασίες ακαδημαϊκού σκοπού, μελέτη.

Η Νομική Βιβλιοθήκη αξιοποιεί τον θεσμό της χορηγίας ως μοχλού ανάπτυξης, και δη στο Πανεπιστήμιο, πεπεισμένη για τον δυναμικό χαρακτήρα του περιβάλλοντος, εφαλτήριο επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και παράθυρο στον κόσμο της Επιστήμης.

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Πρόσφατες αναρτήσεις

- Διαφήμιση -