fbpx
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νομική Σχολή ΕΚΠΑ: Κάλεσμα για απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τις θέσεις εντεταλμένων διδασκόντων που προκηρύσσονται ανά γνωστικό αντικείμενο

Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δείτε επίσης

Η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027» (αρ. πρωτ. Πρόσκλησης 108523, κωδ. ΕΚΠ30) Πράξης με τίτλο «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 (κωδικός MIS: 6017452), προσκαλεί νέες και νέους Επιστήμονες κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή διδακτικού έργου ως εντεταλμένοι διδάσκοντες στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Αθηνών Πανεπιστημίου κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, σύμφωνα με το συνημμένο στην παρούσα Παράρτημα επιλέξιμων θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τις θέσεις εντεταλμένων διδασκόντων που προκηρύσσονται ανά γνωστικό αντικείμενο, προκειμένου να διδάξουν το μάθημα/τα μαθήματα πρώτου κύκλου σπουδών της Νομικής Σχολής.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ

Παράρτημα ΙΙ: Αίτηση υποψηφιότητας

Παράρτημα ΙΙI: Υπεύθυνη δήλωση Ι

Παράρτημα IV: Υπεύθυνη δήλωση ΙΙ

Παράρτημα V: Υπεύθυνη δήλωση ΙΙΙ

Παράρτημα VI: Υπόδειγμα σύμβασης

Παράρτημα VII: Κατανομή θέσεων από Σύγκλητο

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Πρόσφατες αναρτήσεις

- Διαφήμιση -