fbpx
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρίμηνη πρακτική άσκηση στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

Για αποφοίτους Νομικών Σχολών ή μεταπτυχιακών προγραμμάτων Νομικής

Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δείτε επίσης

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) καλεί αποφοίτους Νομικών Σχολών ή μεταπτυχιακών προγραμμάτων Νομικής που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν τρίμηνη πρακτική άσκηση στην ΕΕΔΑ κατά το διάστημα Οκτώβριος 2024 – Ιανουάριος 2025 να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nchr.gr έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Η πρακτική άσκηση είναι μερικής απασχόλησης (part time), κατά τις πρωινές ώρες λειτουργίας του γραφείου της ΕΕΔΑ, Δευτέρα-Παρασκευή. Με το πέρας της πρακτικής άσκησης, χορηγείται στον/στην ασκούμενο/η βεβαίωση/συστατική επιστολή για την περίοδο της άσκησής του/της στην ΕΕΔΑ.

Οι ασκούμενοι/ες διεξάγουν έρευνα σε θέματα Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, επιμελούνται μεταφράσεων και κειμένων και ασχολούνται τόσο με τη διοικητική όσο και με την επιστημονική διεκπεραίωση των θεμάτων της ΕΕΔΑ. Η φύση των καθηκόντων των ασκουμένων καθορίζεται από τις εκάστοτε ανάγκες της ΕΕΔΑ σε συνδυασμό και με τα προσόντα και τα ενδιαφέροντα του κάθε ασκούμενου.

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Πρόσφατες αναρτήσεις

- Διαφήμιση -