fbpx
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Πρόσκληση για άσκηση υποψήφιων δικηγόρων

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail aglykou@justice.gov.gr έως την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, ώρα 12:00 μ.μ.

Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δείτε επίσης

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης προσκαλεί τους υποψήφιους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στην Κεντρική Υπηρεσία για χρονικό διάστημα έως 18 μηνών (ή για μέρος αυτού) να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από το πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών τους.

Προθεσμία υποβολής

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail aglykou@justice.gov.gr έως την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, ώρα 12:00 μ.μ. Η παρούσα πρόσκληση αφορά την κάλυψη μίας (1) θέσης, ενώ επιλαχόντες θα κληθούν να καλύψουν μελλοντικές κενές θέσεις που ενδέχεται να προκύψουν.

Αποζημίωση

Η μηνιαία αμοιβή ανέρχεται στα 600 ευρώ, από τα οποία θα γίνεται μόνο παρακράτηση φόρου εισοδήματος.

Διαδικασία επιλογής

Εάν οι αιτήσεις υπερβούν τις διαθέσιμες θέσεις, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 στον 2ο όροφο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου (Λ. Μεσογείων 96, Αθήνα). Οι υποψήφιοι που επιθυμούν μπορούν να παραστούν στη διαδικασία. Στην κλήρωση θα αναδειχθούν και επιλαχόντες για την κάλυψη θέσεων που ενδέχεται να μείνουν κενές στο μέλλον.

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Πρόσφατες αναρτήσεις

- Διαφήμιση -